Koning voetbal en de decadentie

Ik hoor het al, wat heeft dit met tuinieren te maken? En, je hebt gelijk, niets helemaal niets, hoewel ze op een grasmat spelen. Maar het moet me maar eens van het hart:

Vorige week leden honderden, waarschijnlijk duizenden mensen kou, omdat ze moeite hebben om de energierekening te betalen of helemaal geen energie hebben!

Wat heeft dit nu met voetbal te maken? Heel veel, in het voetbal willen ze nu omwille van het "Kerstvoetbal" veldverwarming aanleggen onder de voetbalvelden. Wel dat vind ik nu eens een prima voorbeeld van decadentie. Voetballers die veel geld, heeeeeel veel geld krijgen om mekaar op de benen stampen zullen volgend jaar op verwarmde velden spelen en voor de sukkels is er nog niet eens een warme slaapplaats of warm eten.

Misschien is er toch nog een lichtpuntje en kunnen de daklozen dan op de voetbalvelden gaan slapen? 15° C is namelijk een perfekte slaaptemperatuur.

Beste bezoeker van deze tuinsite, je hoeft het helemaal niet eens te zijn met mij. Is dit het geval? Registreer je dan op deze site en laat hieronder je stem horen!